Naprapat i Göteborg - Fri från besvär i rygg, leder och muskler!

LEGITIMERAD NAPRAPAT Eva Kärrberg

Välkommen till oss på Gillemo Naprapatmottagning som du hittar mitt i centrala Göteborg.

På Gillemo arbetar vi också med PERSONLIG TRÄNING, MASSSAGE, OSTEOPATI samt PERSONLIG UTVECKLING.

Företag

Gillemo har samarbete med Försäkringsbolag DKV , Länsförsäkringar med flera. Om du har en privat sjukförsäkring – boka en tid hos oss via ditt försäkringsbolag.

Är ansluten till FALCK HEALTHCARE!

Smärtfri personal arbetar mer effektivt

 • 30% av företagets kostnader går till sjukrelaterade problem som skulle kunna hjälpas med naprapati.
 • Smärtfri personal arbetar mer effektivt. Som en bonus är det också vetenskapligt bevisat att friska företag är lönsammare företag.
 • Småföretagare underskattar kostnaderna när personal är sjukskriven. Det är produktionsbortfallet och vikariekostnaden som missbedöms. Tre månaders sjukskrivning kostar 25 000 kr mer än beräknat. Detta visar en undersökning som Skandia gjort.
 • Problem i rygg, nacke och axlar är idag den i särklass vanligaste orsaken till långtidssjukfrånvaro. På grund av det kan arbetsgivaren erbjuda anställda naprapati som en skattefri förmån. All behandling är avdragsgill. Länk till skatteregler.

Förebyggande friskvård ger långsiktig vinst

 • De flesta arbetsrelaterade sjukdomar kan behandlas och förebyggas om de behandlas i tid. Bäst resultat får du vid tidiga insatser. Visa din personal att de är viktiga för företaget. Det kommer du att ha igen flera gånger om.
 • Besvär som kommer från muskler och leder blir allt vanligare. Idag kopplar vi samman det med stressiga situationer och hög arbetsbelastning. Även fysisk inaktivitet, det vill säga för lite eller ingen motion alls, påverkar kroppens förmåga att tåla stress och livet i allmänhet. Exempelvis drabbas ofta stillasittande kontorspersonal av dessa problem.
 • För att ditt företag ska kunna vara konkurrensmässigt starkt är det av största vikt att det har en fungerande hälsovård. En förebyggande friskvård ger långsiktig vinst i form av minskade besvär, kortare rehabilitering om besvär trots allt uppkommer och mindre sjukfrånvaro.
 • Genom att anlita en naprapat så sparar du ryggar, tid och pengar!

I vårt företagserbjudande ingår

 • Hållnings- och funktionsanalys
  Vi gör en grundlig undersökning av hållning och hur muskler och leder används i rörelser.
 • Individanpassade behandlingar
  Hållnings- och funktionsanalysen hjälper oss att behandla grundorsaker till smärta och att utforma rätt träningsprogram.
 • Råd om ergonomi och träning
  Alla får individuella råd om träning, motion samt ergonomi. Så går det till Behandlingarna kan ske på företaget eller på vår klinik. Vi kommer överens om hur ofta dina anställda behöver förebyggande behandlingar. Om akuta besvär ändå uppstår så kan den anställde komma till vår mottagning för snabb hjälp. Anställda på företag som har avtal har förtur. En del väljer att låta de anställda betala en del själv och företaget resten. Naprapatbehandlingar är momsbefriade.